Selecteer een pagina

Over ons

Enthousiasme en gedrevenheid
Uit elke opdracht, groot of klein, willen wij het beste resultaat behalen. Wij doen nooit concessies aan kwaliteit. Het eindresultaat is tenslotte ook ons visitekaartje.

Milieu
Volgens Arbowetgeving werken wij binnenhuis alleen met watergedragen producten. Ons spoelwater van kwasten en spuitinstallatie wordt door onszelf gereinigd d.m.v de Aquabox. Het restproduct wordt afgevoerd volgens de geldende milieuvoorschriften. Veilig voor en schoon voor u, voor ons en voor het milieu.

Winterschilder
In de periode 15 november t/m 15 maart is een korting van toepassing op het binnenschilderwerk. De korting afhankelijk van de duur van de werkzaamheden (minimaal 3 werkdagen).

Laag BTW op schilderwerk
Is uw huis ouder dan 2 jaar? Dan vallen de werkzaamheden onder het 6% BTW tarief

Werkwijze

Onze werkwijze
Vertrouwen, vakmanschap, duurzaam, hoogwaardig en milieuvriendelijk.
Dat zijn de vijf kernbegrippen van ons schildersbedrijf Van der Scheer. Daarop is ons succes gebaseerd. En daarom komen onze klanten altijd bij ons terug.

Vakmanschap
Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd met het schilderen van diverse verschillende ondergronden. Ons schilderwerk is meesterwerk.

Vertrouwen
U kunt erop vertrouwen dat ons schilderwerk voor o.a. het houtwerk, in en aan uw woning duurzaam beschermt, zowel binnen- en buitenwerk.

Duurzaam Hoogwaardig en milieuvriendelijk
Alleen de beste verfsoorten komen in aanmerking. Afhankelijk van de ondergrond zullen wij u adviseren over de verfsoort en de kosten daarvan. Wilt u vrijblijvend aansluiten bij de kring van zeer tevreden klanten?

1977

Wij zijn begonnen in 1977 in Den Haag. En zijn bezig met wat wij het liefste doen, namelijk schilderen. Onze overtuiging is dat de mensen uiteindelijk altijd voor kwaliteit, service en vertrouwen gaan. En dat laten wij zien door kwaliteit te leveren, vraag naar onze referenties.